Henvisningsklinik

Henvisningsklinik

FOR MEDICINSKE SYGDOMME OG HUDLIDELSER​

På Rønnede Dyreklinik tager vi imod henvisningspatienter inden for både medicinske sygdomme, hud-og ørelidelser. Det vil sige, at egen dyrlæge har henvist dit kæledyr til en videre udredning af de symptomer og eventuelt sygdomsforløb, du har henvendt dig med.

Inden for gruppen af medicinske patienter kan blandt andet nævnes patienter med mistanke om nyresygdom, leversygdom og hormonelle lidelser (for eksempel Cushing, Diabetes mellitus, Addisons syge). Herudover patienter der henvises til ultralydsscanning.

Patienter, der er henvist med hudlidelse eller øreproblemer, vil muligvis allerede være i gang med et forløb ved egen dyrlæge eller også startes et nyt forløb op uden behandling er igangsat fra egen dyrlæge.

Forvent følgende

Hvis dit kæledyr er blevet henvist til videre undersøgelse hos os, vil du kunne forvente følgende af en konsultation på Rønnede Dyreklinik:

Vores mål er, at vi gennem et højt fagligt niveau både i vores undersøgelser såvel som rådgivning kan give patienter og deres ejere et trygt forløb også gennem kroniske, længerevarende (eller livsvarige) lidelser.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.