Kattevenlig klinik

Kattevenlig klinik

Rønnede Dyreklinik er blevet tildelt international anerkendt status som kattevenlig klinik, også kaldet Cat Friendly Clinic.

På Rønnede Dyreklinik bestræber vi os på, at dyrlægebesøget er så stressfri en oplevelse som muligt både for kattene og deres ejere.

Katte kan blive meget utrygge, når de tages ud af deres vante miljø. Ved at blive certificerede har vi forpligtet os til ikke blot at sikre stressnedsættende omgivelser, men samtidig at yde en høj standard af behandling med omsorg og kvalitet i højsædet.

Vores håndtering af kattene er rolig og respektfuld, og vi har løbende efteruddannelse i kattens adfærd og sygdomme.

Cat Friendly Clinic certificeringen er udviklet gennem et internationalt samarbejde mellem flere veterinære organisationer. Formålet er at fremme velværen hos og højne standarden for behandlingen af katte, der tilses af dyrlæger. For at blive en certificeret dyreklinik kræves overholdelse af en række kriterier for faciliteter, uddannelse af personalet og stressreducerende tiltag for katte.

Vi tilbyder blandt andet:

Mere information om Cat Friendly Clinic kan ses på www.catfriendlyclinic.org.

2C7A7717
2C7A7749

På Rønnede Dyreklinik

kan dit kæledyr få:

Vores butik er også et besøg værd. Her finder du et stort udvalg af plejeprodukter, legetøj og kvalitetsfoder til familiens kæledyr. Vi står klar med vejledning og faglig rådgivning.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.